Nieuwbouw gietvloer – de mogelijkheden

Nieuwbouw en gietvloer: gaat dat samen? Veel mensen die een nieuwbouwwoning betrekken of dit binnenkort gaan doen, vragen dit zich af. Over het antwoord kunnen we kort zijn: ja. Wel zijn er een aantal aandachtpunten om rekening mee te houden.

Om je op weg te helpen, hebben we de mogelijkheden op een rij gezet.

Gietvloer populair in nieuwbouw

Een gietvloer brengt veel eenheid in ruimtelijk design en is onder particulieren hierom zeer populair in nieuwbouwwoningen. Gietvloeren vormen een zeer krachtige basis in het interieur. Vaak wordt gekozen in meerdere ruimtes een gietvloer aan te brengen. De naadloze aanbreng en overgang van de verschillende woonruimtes (bijvoorbeeld: van woonkamer naar de gang of hal) zorgt voor een buitengewoon strak geheel. Ook bouwexperts, aannemers en architecten erg te spreken over de uitstraling, brede inzetbaarheid en comforteigenschappen van gietvloeren.

Mogelijkheden en aandachtspunten

nieuwbouw gietvloerOf het nu gaat om vloerafwerking (uni-kleur, betonlook, marmerlook), kleurstelling (wit, grijs, zwart, overig) of woonstijl (landelijk, industrieel, Scandinavisch); met een gietvloer zijn de mogelijkheden tot het creëren van de door jou gewenste look and feel welhaast eindeloos.

Wel verschilt de applicatieprocedure per nieuwbouwwoning:

Om bovengenoemde redenen is het belangrijk dat de gietvloer altijd wordt aangebracht door een expert met veel ervaring en materiaalkennis. TREU kan je hierbij ondersteunen. Lees hier meer.

Doe inspiratie op voor je nieuwbouwwoning

Wil je alvast inspiratie opdoen voor je eigen nieuwbouwwoning? TREU helpt je graag bij het selecteren van een gietvloer die perfect is afgestemd op je stijlwensen, woon- en comfortbehoeften. Vraag direct onze inspiratiebrochure aan met beschikbare kleuren en gedetailleerde productinformatie:

Download brochure

Terug naar blog