Inspiratie komt uit elke hoek

Elk idee is een mogelijkheid

12 TREU wand behang

Kleuren

Breng elke kleur tot leven

Elke kleur heeft iets speciaals. Of het nu gaat om de subtiele grijstoon of een knalblauw lijnenspel. De juiste kleur maakt een geheel van elke ruimte.

De nieuwste printtechnieken maken het mogelijk om werkelijk elke kleur tot leven te brengen in een interieur. De mate en manier van kleur toevoegen bepaal je zelf. Op elke ondergrond is fotorealistisch te printen en speciale weeftechnieken maken het mogelijk dessins in tapijt te realiseren. Welke kleur wil jij laten knallen in je interieur? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Download de inspiratiegids

Kleur op elk product

TREU gietvloer
Gietvloer
Tapijt icon
Tapijt
TREU gordijnen
Gordijn
TREU tapijttegels shapes

Vormen

Bijna elke vorm is mogelijk

TREU maakt het mogelijk om (bijna) elke vorm tapijttegel te printen met uni kleuren of een eigen dessin. Combineer verschillende vormen en/of kleuren om een prachtige creatie op de vloer te realiseren.

Download de inspiratiegids

Kies je eigen vorm

TREU_icon_shape-wing
Wing
TREU_icon_shape-diamond
Diamond
TREU_icon_shape-plank
Plank
TREU_icon_shape-square
Square
Triangle
TREU shape hexagon
Hexagon

Van fotorealistisch tot abstract

Breng elk dessin tot leven

Eigen dessin

Breng je eigen dessin tot leven

Bijna nergens zijn de mogelijkheden zo veelomvattend als bij de keuze voor een dessin. Van abstract tot fotorealistisch, van kleurrijk tot zwart-wit. Het goed tot leven brengen van een dessin vergt specialistische kennis. Denk bijvoorbeeld aan het effect van de ondergrond op de sterkte van de kleur of de specificaties van het aanleverbestand. TREU heeft hier jarenlange ervaring mee. Deze ervaring en expertise maken ons voor velen een zeer gewaardeerde sparringpartner en collega. Welk dessin zie jij in je volgende project voor je?

Download de inspiratiegids

Op elk product mogelijk

Tapijt icon
Tapijt
TREU gordijnen
Behang
TREU behang
Gordijn
karpet met print
Karpet
TREU gietvloer
Gietvloer
TREU tapijttegels shapes
Tapijttegels
83 TREU dessin

TREU dessin

Vrije keuze uit TREU dessins

We helpen je graag op weg met onze reeds uitgewerkte dessins. De afgelopen jaren hebben we veel eigen dessins aan het portfolio toegevoegd. Deze zijn allemaal beschikbaar voor jou. Bepaal zelf de kleurencombinaties, afmeting en toepassing. Wij regelen de rest.

 In onze inspiratiegids vind je een selectie van de TREU dessins. Wil je ze allemaal zien? Neem dan even contact op. We komen ze graag laten zien!

Meer dan 100 dessins direct beschikbaar

  • Dessins zijn rechtenvrij
  • Beschikbaar in alle pantone kleuren
  • Geperfectioneerd voor interieur prints
Download de inspiratiegids

Op elk product mogelijk

TREU tapijttegels shapes
Tapijt tegels
Tapijt icon
Tapijt
TREU behang
Behang
karpet met print
Karpet
TREU gordijnen
Gordijnen
TREU gietvloer
Gietvloer

Waar je ons werk kunt vinden

Projecten van klein tot groot

Tapijt

Gietvloeren

Tapijttegels

Geweven PVC

Gordijnen

Behang

Vloerspecials

De vloer is de basis van elke ruimte. Dit betekent niet dat een ruimte het beste tot zijn recht komt met een basic vloer. Onze producten bieden volop mogelijkheden om elk interieur direct de juiste tone of voice mee te geven.

Wandspecials

Onze specials voor de wand creëren eyecatchers voor elk interieur. Door het brede assortiment aan stoffen, ondergronden en kleuren is het ook mogelijk gordijnen of behang naadloos aan te laten sluiten bij de sfeer in de rest van de ruimte.

Textiel & meer

Voor de juiste finishing touch biedt TREU interior specials unieke producten als accessoires en bedrukt textiel. Zo creëer je de bedachte tone of voice tot in de puntjes.

Bekijk onze producten