Gietvloer

Met een gietvloer ligt de wereld aan je voeten. De ambachtelijk vormgegeven gietvloeren van TREU interior specials creëren eenheid in elke ruimte. De vakkundige afwerking, grote bestendigheid en het makkelijke onderhoud maakt de vloer uitermate geschikt voor toepassingen in woningen. Laat ons je inspireren en creëer de ultieme tone of voice met passende en op elkaar afgestemde kleuren. 

Download brochure

"Zeer deskundig"

"In mijn projecten waarbij ik met Marc heb samengewerkt heb ik hem als zeer kundig ervaren. Bovendien is hij een betrouwbare gesprekspartner waardoor ik erop kan vertrouwen dat mijn visie op de juiste wijze wordt vertaald in de ruimte"

- Rene Mensink, interieurarchitect

"Schakelt snel"

"Ik ken Marc alweer een aantal jaren en heb al vaak op een plezierige manier met hem samengewerkt. Marc schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Hij is een kundige en betrouwbare gesprekspartner en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!"

- Plamen van Dijk, interieurarchitect

"Goede kennispartner"

"Marc weet erg veel van de producten. Zo komt hij op met ideeën waar ik niet aan heb gedacht. Altijd fijn om met hem samen te werken!"

- Melvin Schalkx, projectinrichter

Uitmuntende kwaliteit

TREU interior specials staat voor gietvloeren van de allerhoogste kwaliteit. Zo maken we van elk project een succes.

Betaalbaar en snel

Dankzij onze in-house ontwerpen en directe levering uit de fabriek zijn de producten voordelig geprijsd en is de levertijd kort. Het aanbrengen wordt verzorgd door onze applicateurs.

Eerlijk advies

Met ons eerlijke advies ben je gegarandeerd van de beste gietvloer. Zo weet je zeker of onze exclusieve afwerkingsmogelijkheden geschikt zijn.

Pure eenheid in het interieur voor wonen en werken

Dé kennispartner voor ambachtelijke gietvloeren

Een duurzame en aangename basis voor elke woning

De decoratieve, elegante, maar vooral ook functionele Artificial gietvloer creëert een aangename basis voor ieder interieur. Artificial is een hoge kwaliteit designvloer zonder naden. Gemaakt op plantaardige basis van biopolymeren, is Artificial schoner, veiliger en natuurlijker.

Dankzij zijn gebruiksgemak, veelzijdigheid en uitstekende slijtvastheid, is de gietvloer bij uitstek geschikt voor toepassingen in woonhuizen. Diezelfde kwaliteitseigenschappen maken dat gietvloeren ook zakelijk veelvuldig worden toegepast (restaurants, hotels, showrooms).

Verbind alle ruimtes naadloos met elkaar

 • In iedere gewenste kleur (incl. betonlook) verkrijgbaar
 • Vloeistofdicht
 • Eenvoudig te reinigen
 • Slijt- en krasvast
 • UV-bestendig
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming
 • Brandvertragend Bfl S1
 • Verkrijgbaar vanaf 3 m²

Download brochure

Met de slag van de handwerksman

In de Ambacht collectie zie je in alles de ‘hand van de meester’ terug. Ambacht is zeer solide, maar vloeit met het grootste gemak over van de vloer naar de wand. De gietvloer is zowel horizontaal als verticaal aan te brengen. Doordat de applicateur de vloer in meerdere lagen aanbrengt en deze vervolgens opschuurt en aflakt, ontstaat een oppervlak met een zeer authentieke structuur.

Robuust en uniek

Qua vormgeving is geen gietvloer hetzelfde. Elke vloer is uniek. Wat wel altijd hetzelfde is, zijn het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en uitstekende slijtvastheid. Hierdoor is deze gietvloer bij uitstek geschikt voor woonruimtes en bedrijfsmatige toepassingen.

Creëer een krachtige, naadloze eenheid

 • Aan te brengen op horizontale en verticale oppervlakken, wat de mogelijkheid biedt de naadloze eenheid van de gietvloer ook op de wand toe te passen.
 • Geschikt voor toepassingen in commerciële omgevingen en woonomgevingen.
 • Ultra sterk met authentieke uitstraling
 • Zeer slijt- en krasvast en eenvoudig te reinigen

Ambacht binnen handbereik

Met de gietvloeren uit de Ambacht collectie creëer je een unieke eenheid in je wooninterieur. Benieuwd naar alle eigenschappen en mogelijkheden? We helpen je graag bij het selecteren van de beste invulling van je interieurproject.

Download brochure

Mooie, duurzame vloeren

Custom made is bij TREU de standaard

TREU gietvloer

Gietvloeren

Authentieke gietvloeren in elke kleur

Een gietvloer is een decoratieve, maar vooral ook functionele vloer. Gietvloeren bestaan in veel verschillende soorten waardoor voor elke situatie een passende oplossing is. TREU helpt je graag bij het selecteren van de vloer met de juiste eigenschappen en kleur voor je project.

Vakmanschap en oog voor detail bepalen de kwaliteit van een gietvloer. Met de juiste partners weten wij deze kwaliteit hoog te houden. Een specifiek dessin voor ogen? Door het gieten van meerdere kleuren kan de applicateur veel bijzondere dessins realiseren. Combineer dit met een fotorealistisch print dessin om de vloer helemaal af te maken.

Stijlvol en eenvoudig schoon

 • In iedere gewenste kleur (incl. betonlook) verkrijgbaar
 • Dessin te maken met fotorealistisch beeld
 • Eenvoudig schoon te houden door holplinten
 • Geef een vintage jaren ’30 look
 • Geschikt voor hotels en keukens
 • Duurzame producten met lange levensduur
Vraag offerte aan

Hoge kwaliteit gietvloeren

Voor elke laag worden hoogwaardige producten gebruikt om de kwaliteit op lange termijn te garanderen. Zo blijft de vloer jarenlang een plezier voor iedereen.

Voldoet aan projecteisen

 • Vloeistofdicht
 • Hygienisch
 • Eenvoudig te reinigen
 • Slijt- en krasvast
 • UV-bestendig
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming
 • Brandvertragend Bfl S1
PIT-FCSS29
PIT-FCSS153

Prijzen (inclusief applicatie):

Artificial: € 75-85 p/m²

Ambacht: € 55-75 p/m²

Stijlvol en uiterst solide

Veelgekozen vloerafwerkingen voor gietvloeren

Brede kleurencollectie

Gietvloer kleuren in overvloed

TREU interior specials

We geloven in harmonie tussen mens en omgeving. Ieder interieur vraagt om een unieke aanpak, afhankelijk van zowel functie als gebruikers. Bij TREU interior specials hebben we de kennis en ervaring om je in elke stap te adviseren en ondersteunen. Met plezier, want daar ligt onze passie.

001 TREU interior specials contact

30 Jaar ervaring

Oprichter Marc Treu is al 30 jaar een bekende kennisbron in de projectenmarkt. Zijn expertise en ervaring maken hem voor velen een zeer gewaardeerde sparringpartner en collega. Met TREU interior specials doet en denkt hij graag mee aan projecten waarbij mensen op zoek zijn naar een unieke touch in het interieur.

Betrouwbare partner

Klanten omschrijven ons als kundig, meedenkend en betrouwbaar. En daar zijn we trots op! We werken graag met je mee om ruimtes met eigenheid en balans op te leveren. Daarbij houden we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Passie voor creatie

TREU interior specials is opgezet vanuit een passie voor het creëren van mooie en unieke interieurs. Samenwerken met mensen die deze passie delen, is het mooiste dat er is. En het levert prachtige projecten, ontwerpen en creaties op. Deel je onze passie? We maken graag kennis met je!

Veelgestelde vragen

staal aanvragen gietvloer

Overtuig jezelf

Gratis kwaliteitsstalen

Wil je een beter beeld krijgen van de mogelijkheden in ondergronden en structuren? Onze gratis kwaliteitsstalen geven je de mogelijkheid te bekijken, vergelijken en overleggen.

Bekijk collecties

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op