Puur in wonen

Over TREU

001 TREU interior specials contact

Marc Treu

Meer dan 30 jaar ervaring

Marc Treu is een bekende naam in de wereld van interieur, vloeren, wandbekleding, gordijnen en printdesign. In de 30 jaar die hij inmiddels werkzaam is in deze branche heeft hij alles gezien en meegemaakt. Met zijn expertise op het gebied van vloeren en wanden voor de projectinrichting is hij in staat klanten bij te staan in elke stap.

41 TREU geweven pvc en scene

Na jaren gewerkt te hebben als adviseur op het gebied van projectvloeren, heeft Marc besloten zich volledig te richten op design specials voor vloeren en wanden. Met zijn persoonlijke expertise en een ruim assortiment stelt hij klanten in staat projecten kwalitatief en volledig naar eigen idee of wens op te leveren. Want die unieke vorm, dat eigen dessin of de goede kleur stelt hen in staat de juiste tone of voice te geven aan een inrichting. Om vrijheid in keuzes en mogelijkheden te creëren werkt TREU interior specials met een breed productassortiment:

  • Tapijt
  • Tapijt tegels
  • Geweven PVC
  • Gietvloeren
  • Gordijnen
  • Behang

PWA interieur

Het juiste advies voor ieder project

Een kwalitatief product leveren

Design specials en printdesign vormen een markt waarin klanten vaak behoefte hebben aan goed en duidelijk advies. Op de hoogte blijven van de grote diversiteit aan mogelijkheden is voor veel grote en algemene bedrijven in wand- en vloerbekleding onbegonnen werk. Bovendien is er veel specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, ondergronden, kleurafstemming, manieren van printen en weven en verwerking nodig om een kwalitatief dessin of product te verkrijgen. Een expertise die bij veel bedrijven ontbreekt. Zonde, want een goede realisatie van de visualisatie kan elk project tot een succes maken.

“Ik ben dan ook zeer verheugd mijn kennis op dit vlak in te mogen zetten om unieke interieurs vorm te geven”

Een kwalitatief product leveren waarin de wensen en het idee van de klant goed tot uiting komen, dat is waar het voor Marc om draait.

Kennis en ondersteuning


Met TREU staat Marc klaar om kennis en ondersteuning te bieden bij elk facet (idee, ontwerp, visualisatie, productie en levering) van interior specials. Heb je een idee maar weet je nog niet hoe dit uit te werken? Of wil je gewoon graag even kennismaken? We ontmoeten je graag.

Neem contact op