De juiste match voor je interieurwensen

Kun je hulp gebruiken bij het uitwerken of concretiseren van je interieurwensen? Zoek niet verder: TREU ondersteunt en inspireert je graag om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op
moodboard treu

Gun jezelf een WOW-factor

TREU: tijdloos en toekomstgericht

Wil je:

  • Een interieur dat volledig is afgestemd op je levensstijl, comfortbehoeften en smaak?
  • Genieten van authenticiteit en een heuse WOW-factor, door speciaal voor jou geselecteerde (custom-made) wand- of vloeraccenten en -accessoires?
  • Een tijdloze, toekomstgerichte inrichting op basis van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen?

moodboard treu

Even simpel als doeltreffend

Onze aanpak

  1. Door middel van een telefonische afspraak, videocall of afspraak bij ons op kantoor in Leidschendam of onze home experience in Noordwijk leggen we een aantal vragen en sfeerbeelden voor om je interieurwensen in kaart te brengen. Dit duurt circa 1 uur;
  2. Op basis ons gesprek ontwerpen wij een moodboard aangepast op je smaak. Tevens ontvang je een voorstel met bijpassende, speciaal geselecteerde vloer- en wanddecoratie in verschillende materiaal- en kleuropties. De kosten voor het moodboard bedragen €95,- incl. BTW per ruimte. Bij aanschaf van producten vanaf €1.750,-incl. BTW krijg je dit bedrag retour. Op dit moodboard krijg je een concreet beeld van de mogelijkheden en onze kenmerkende en unieke stijl en visie;
  3. Ben je eveneens op zoek naar een professioneel indelingsplan, met 2D- of 3D-visualisaties en een productvoorstel voor de complete inrichting? Ook dan staan we je graag bij. We houden vanzelfsprekend rekening met factoren die voor jou van belang zijn, zoals het algehele wooncomfort, de akoestiek en de Ons creatieve team werkt voor de uitvoering samen met interieurarchitecten en -designers in heel Nederland en België. Aan deze service zijn kosten verbonden, vraag naar de voorwaarden.

Breng ons op de hoogte van je interieurwensen

Wij matchen je aan de juiste interieurprofessional

Wil je gebruikmaken van (een van) bovenstaande services? Breng ons via onderstaand formulier op de hoogte van je interieurwensen. Wij sturen je vervolgens de benodigde documentatie of matchen je aan de hand van een intakegesprek aan de ideale interieurprofessional(s) voor het realiseren van je interieurwensen.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op