Print behang voor elk project

Print behang is zeer sfeerbepalend bij interieurdesign. Met je eigen ontwerp of foto op behang geef je een unieke sfeer en uitstraling aan elke ruimte. Ideaal voor het personaliseren van druk bezochte gebruiksruimtes; van hotels en kantoren tot winkels en zorginstellingen.

Vraag offerte aan

Eyecatchers pur sang

Ga voor het ongewone

Mooi print behang dat mooi blijft

TREU adviseert je bij het kiezen van het juiste type behang om te zorgen voor de perfecte aansluiting bij de uitstraling die je voor ogen hebt. Om deze uitstraling te realiseren wordt alles natuurlijk zeer gedetailleerd geprint op hoge kwaliteit printers.

Ook aan de installatie is gedacht. De non-woven textielrug maakt dat het behang eenvoudig te plakken is en bijna niet kan scheuren. Daarnaast voorkomt het uitrekking of krimp waardoor het behang altijd mooi aansluit.

Voor spraakmakende interieurprojecten

  • Goud en zilver metallic basis mogelijk
  • Naadloos en op rol verkrijgbaar
  • Verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen
  • Geschikt te maken voor natte ruimtes
  • Grafische beelden komen extra tot leven door gedetailleerd printen
  • Extra krasbestendige optie door extra coating

Vraag offerte aan

Overtuig jezelf (of de klant)

Ontvang stalen van kwaliteiten en kleuren

Wil je een beter beeld krijgen van de mogelijkheden met betrekking tot materialen, structuren, kwaliteiten en kleuren? Onze kleur- en kwaliteitsstalen geven je de mogelijkheid verschillende behang producten te bekijken, vergelijken en overleggen.

Informeer naar stalen

5 Jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Betaalbare realisatie

Het creëren van unieke producten hoeft geen aanslag op het budget te zijn. Mede door in house ontwerpen en het direct vanaf de fabriek leveren van producten, houden we het proces betaalbaar.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag informatie aan