PVC-vloeren

PVC-vloeren bieden alle ruimte om een vloer vorm te geven zoals je voor ogen hebt. De sterke, vormvaste vloeren lenen zich uitstekend voor intensief belopen ruimtes en zijn makkelijk in onderhoud. Door hun duurzame opbouw en realistische motieven en structuren zijn PVC-vloeren een gewilde keuze onder consumenten, architecten en projectinrichters. Laat je inspireren en creëer een prachtige vloer voor wonen of werken met onze PVC-vloeren.

Download brochure

"Goed advies"

"Marc weet veel van de producten. Hij kwam met ideeën waar ik niet aan heb gedacht en hij bleef goed en duidelijk communiceren."

- Marjan, gietvloer

"Schakelt snel"

"TREU interior specials gaf ons direct het gevoel dat we hetzelfde belang hadden. Er wordt niet in problemen maar in oplossingen gedacht. Niet de koper en de verkoper die elkaar met argusogen in de gaten houden, maar juist samen iets moois maken."

- Fred, gietvloer

"Goede kennispartner"

"Marc is kundig, schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Ik kan hem iedereen dan ook van harte aanbevelen."

- Patrick, PVC-vloer

Vraag offerte aan

Uitmuntende kwaliteit

TREU interior specials staat voor PVC-vloeren van de allerhoogste kwaliteit. Zo maken we van elk project een succes.

Betaalbaar en snel

Dankzij onze in-house ontwerpen en directe levering uit de fabriek zijn de producten voordelig geprijsd en is de levertijd kort. Het aanbrengen wordt verzorgd door onze applicateurs.

Eerlijk advies

Met ons eerlijke advies ben je gegarandeerd van de beste PVC-vloer. Zo weet je zeker of onze exclusieve afwerkingsmogelijkheden geschikt zijn.

Puur in wonen en werken

Dé specialist in prachtige PVC-vloeren

Houtlook

Een PVC-vloer in houtlook is door de realistische dessins en reliëfwerking bijna niet van echt hout te onderscheiden. Bij TREU interior specials heb je de keuze uit PVC-stroken in verschillende breedtes, kleuren en vormen om een vloer te creëren zoals jij deze voor ogen hebt.

De volgende patronen zijn te realiseren met onze PVC-vloeren:

 • Rechte planken patroon. Geschikt voor alle ruimtes. Wissel desgewenst stroken met brede en smalle planken af of varieer met verschillende kleurtinten voor een patchwork effect;
 • Visgraat patroon. Helemaal van deze tijd. Bij deze legafwerking zijn de planken in een schuin lopend patroon gelegd, loodrecht op elkaar. Alle planken zijn even lang en breed. Visgraat geeft een luxe en speelse uitstraling aan de ruimte;
 • Hongaarse punt patroon. Strak, trendy en zeer harmonieus. Bij dit patroon wordt gebruikgemaakt van ruitvormige planken, waarbij de bovenzijden exact op elkaar aansluiten in een hoek van 45 graden, waardoor de planken vloeiend in elkaar overlopen.

Download brochure

Betonlook

PVC-vloeren zijn niet alleen prachtig om te combineren met gietvloeren, je kunt er ook een nabootsen. Haal de industriële uitstraling van beton in huis met een groot formaat PVC-tegel dat om de randen subtiel is afgewerkt. In tegenstelling tot echt beton is deze vloer warm, licht-elastisch en enigszins contactgeluiddempend.

Download brochure

Terrazzolook

Wie de ongereptheid van de natuur naar binnen wil halen, heeft aan terrazzolook PVC-tegels een goede oplossing. Met de tegels wordt een gemêleerd effect gecreëerd dat veel wegheeft van ingestrooide granulaatsteentjes. De dessins ogen rauw en robuust voor een avontuurlijk outdoor-gevoel.

Download brochure

Leerlook

Wie zegt dat het gebruik van leer alleen is voorbehouden aan meubilair? Met PVC-vloeren is ook een gewaagde lederen look te creëren. Voor de durvers en de doeners die klaar zijn voor een interieur dat exclusiviteit en klasse uitstraalt. Vintage anno nu.

Download brochure

Mooie, duurzame PVC-vloeren

Stijlvol en buitengewoon comfortabel

pvc visgraat

PVC-vloeren

Authentieke PVC-vloeren in alle soorten, maten en kleuren

Een PVC-vloer is een decoratieve en vooral ook functionele vloer. Door het veelzijdige karakter is er voor elke situatie een passende vloerafwerking. TREU helpt je graag bij het selecteren van de PVC-vloer met de juiste eigenschappen voor je project.

Vakmanschap en oog voor detail bepalen de kwaliteit van een PVC-vloer. Met de juiste partners houden wij deze kwaliteit hoog.

Overal toepasbaar

 • Veel legpatronen, kleuren en dessins mogelijk
 • Niet van echt te onderscheiden dessins
 • Eenvoudig schoon te houden
 • Toepasbaar in alle woonstijlen
Vraag offerte aan

Hoge kwaliteit PVC-vloeren

Voor de vloeren worden uitsluitend hoogwaardige producten gebruikt om de kwaliteit op lange termijn te garanderen. Zo blijft de vloer jarenlang een plezier voor iedereen.

Voldoet aan projecteisen

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Eenvoudig te reinigen
 • Slijt- en krasvast
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • UV-bestendig
 • Brandvertragend Bfl S1
PIT-FCSS29
PIT-FCSS153

Prijzen (inclusief applicatie):

€45-55 p/m2 (ex btw)

TREU interior specials

We geloven in harmonie tussen mens en omgeving. Ieder interieur vraagt om een unieke aanpak, afhankelijk van zowel functie als gebruikers. Bij TREU interior specials hebben we de kennis en ervaring om je in elke stap te adviseren en ondersteunen. Met plezier, want daar ligt onze passie.

001 TREU interior specials contact

30 Jaar ervaring

Oprichter Marc Treu is al 30 jaar een bekende in de interieurwereld. Zijn expertise en ervaring maken hem voor velen een zeer gewaardeerde sparringpartner. Met TREU interior specials doet en denkt hij graag mee aan projecten waarbij mensen op zoek zijn naar een unieke touch in het interieur.

Betrouwbare partner

Klanten omschrijven ons als kundig, meedenkend en betrouwbaar. En daar zijn we trots op! We werken graag met je mee om ruimtes met eigenheid en balans op te leveren. Daarbij houden we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Passie voor creatie

TREU interior specials is opgezet vanuit een passie voor het creëren van mooie en unieke interieurs. Samenwerken met mensen die deze passie delen, is het mooiste dat er is. En het levert prachtige projecten, ontwerpen en creaties op.

Veelgestelde vragen

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

10 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op