Print gordijnen voor elk project

Gordijnen zijn een belangrijke sfeerbepaler in een ruimte. Met de print gordijnen van TREU interior specials kan aan elke vraag worden voldaan. De nieuwste printtechnieken maken het mogelijk om nagenoeg elk type stof te bedrukken. Al onze gordijnstoffen zijn gemaakt van 100% brandvertragende Trevira-vezels (Trevira CS) en B1 brandvertragend, en daarmee geschikt voor hotels, kantoren en zorginstellingen.

Vraag offerte aan

Eyecatchers pur sang

Ga voor het ongewone

Print gordijnen voor elk project

Gordijnen zijn een belangrijke bepaler voor de sfeer in een ruimte. TREU biedt een grote collectie print gordijnen waarmee aan elke vraag voldaan kan worden. De nieuwste print technieken maken het mogelijk elke type stof te bedrukken. Het is zelfs een optie stof tot op de draad te verven waarmee meer structuur wordt gegeven aan de uitstraling.

Warm, gezellig en functioneel

  • Kamerhoog volledig te printen (uni of eigen dessin/foto)
  • Verbeter de akoestiek in elke ruimte
  • Voor- en achterkant te bedrukken
  • Van Dim out tot satijn en basket weave structuur
  • Stof kan geconfectioneerd worden geleverd
  • Ook als rolgordijn en paneelgordijn verkrijgbaar

Elk type gordijn

  • Voile (transparant)
  • Velours/ wol look
  • Dim out
  • Black out (100% lichtdicht)

144 Geprint verduisterend Gordijn vakantiepark natuur

Van petfles naar designgordijn

Gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen

Onze print gordijnen worden gemaakt van petflessen. Van plastic flessen worden snippers gemaakt, waarna er draad van gesponnen wordt. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnen worden geweven. Ook het snijafval van T-shirt stoffen wordt verwerkt in onze raamdecoratie. Onze bijdrage aan duurzame interieurs.

Overtuig jezelf (of de klant)

Ontvang stalen van kwaliteiten en kleuren

Wil je een beter beeld krijgen van de mogelijkheden met betrekking tot materialen, structuren, kwaliteiten en kleuren? Onze kleur- en kwaliteitsstalen geven je de mogelijkheid verschillende print gordijn producten te bekijken, vergelijken en overleggen.

Informeer naar stalen

5 Jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Betaalbare realisatie

Het creëren van unieke producten hoeft geen aanslag op het budget te zijn. Mede door in house ontwerpen en het direct vanaf de fabriek leveren van producten, houden we het proces betaalbaar.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag informatie aan