Print tapijt

Met gepersonaliseerd print tapijt ligt de wereld aan je voeten. TREU interior specials bedrukt elk ontwerp fotorealistisch op tapijt, zowel je eigen dessins als speciaal door ons ontworpen dessins. Hierbij richten we ons met name op de hospitality. We creëren de ultieme tone of voice met passende en op elkaar afgestemde kleuren. We denken graag met je mee.

Vraag offerte aan

"Zeer deskundig"

"Marc weet veel van de producten. Hij kwam met ideeën waar ik niet aan heb gedacht en hij bleef goed en duidelijk communiceren."

- Marjan, gietvloer

"Schakelt snel"

"TREU interior specials gaf ons direct het gevoel dat we hetzelfde belang hadden. Er wordt niet in problemen maar in oplossingen gedacht. Niet de koper en de verkoper die elkaar met argusogen in de gaten houden, maar juist samen iets moois maken."

- Fred, gietvloer

"Goede kennispartner"

"Marc is kundig, schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Ik kan hem iedereen dan ook van harte aanbevelen."

- Patrick, PVC-vloer

Neem contact op

Uitmuntende kwaliteit

TREU interior specials print elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit op je tapijt. Zo maken we van elk project een succes.

Betaalbaar en snel

Dankzij onze in-house ontwerpen en directe levering uit fabriek zijn de producten voordelig geprijsd en is de levertijd kort.

Toegang tot onze dessins

Geef een creatieve impuls aan je ontwerp met onze exclusieve dessins en bedruk deze direct op tapijt. Vraag de dessin direct bij ons aan.

Vraag informatie aan

Puur in wonen en werken met mooi en duurzaam print tapijt

Custom made is bij TREU de standaard

Tapijt icon

Over ons print tapijt

Print tapijt in elke maat en kleur

Door unieke prints op te nemen op print tapijt creëer je een omgeving met een volledig eigen identiteit. Met gepersonaliseerd tapijt ligt de wereld aan je voeten en zijn de mogelijkheden onbeperkt. Middels grensverleggende techniek wordt het print tapijt voorzien van het dessin dat je voor ogen hebt. Het custom made design wordt haarscherp en kleurecht geprint zodat foto’s en andere beelden bijna driedimensionaal tot leven komen. Van trendy design karpet tot standaard vloerbedekking: we leveren bedrukt tapijt voor hotels, kantoren, hospitality-instellingen en vele andere projecttoepassingen. Alles op maat gemaakt. 

Luxe en duurzaam

Een luxe uitstraling creëren? Dan raden we een geweven tapijt aan. Daarbij wordt elke draad een los geverfd waarmee je eigen ontwerp wordt gerealiseerd. Of combineer rijkere poolstructuren (bouclé/frise) met hoogwaardige poolmaterialen (polyamide/wol).

Duurzaamheid staat bij ons voorop:

 • Alles conform BREEAM en LEED richtlijnen
 • Tapijt bestaat uit recyclebare materialen
 • VOC vrije dispersie inkt bij printen
 • Akoestische rug is vrij van latex, pvc en bitumen

Met ons print tapijt is alles mogelijk

Door de flexibele techniek is (bijna) alles mogelijk:

 • Lage volumes (vanaf 5 m²)
 • 4/12-kleurenprint tot fotorealistisch
 • Verschillende structuren (strak glanzend boucle tot 5-sterren gesneden pool)
 • 400 cm kamerbreed tapijt tot custom made maat

We gaan graag met je in gesprek om specifieke wensen te bespreken. Zo ben je verzekerd van de juiste kwaliteit tapijt die 100% overeenstemt met het interieurconcept dat je voor ogen hebt.

Vraag offerte aan

Kwaliteiten

tapijt frise
Frise
tapijt velours
Velours
tapijt boucle
Boucle

Elke vorm tapijt

shape wing large
Wing
shape-diamond-large
Hexagon
shape-plank large
Plank
shape-square large
Square
shape-triangle-large
Triangle
diamond-vinyl
Diamond

Alle tapijten voldoen aan projecteisen

 • Rolplan inclusief bij grotere ruimtes
 • Geluidsabsorberende rug voor betere akoestiek mogelijk
 • Geschikt voor commercieel gebruik vanaf klasse 32
Brandklasse Bfl-S1
PIT-FCSS30-akoestiek

Prijzen tapijt:

Voor geprint tapijt onderscheiden we 3 prijsklassen:

 1. Basic: € 39-49 p/m²
 2. Deluxe: € 49-60 p/m²
 3. Premium: vanaf € 60 p/m²

Prijzen karpet:

Voor geprint karpet (met antislip en afwerking) onderscheiden we 3 prijsklassen:

 1. Basic: € 83-138 p/m²
 2. Deluxe: € 138-193 p/m²
 3. Premium: vanaf € 193 p/m²

Deze voorwaarden gelden voor de opgegeven prijzen.

Van karpet tot kamerbreed

Alle creatieve vrijheid

Alles is mogelijk ook op kamerbreed tapijt

Een custom made kamerbreed tapijt behoort bij TREU standaard tot de mogelijkheden. En dat tegen vergelijkbare prijzen als standaardtapijt!

Deze inspiratiedessins hebben een enorme verscheidenheid aan “standaard” dessins. Verkrijgbaar vanaf 100 m² en in elke denkbare kleur te printen. Zo wordt standaard toch speciaal.

Vraag informatie aan

Mogelijkheden van creatie tot legpatroon

Variëren met vormen in het interieur levert eindeloze mogelijkheden op. Onze karpetten zijn in elke vorm te realiseren, óók in legpatronen (tapijttegels) en een combinatie hiervan (apart gevormde tapijttegels in een specifiek patroon). Onze custom made oplossingen leggen de perfecte basis voor de gewenste gastbeleving.

Door de flexibele techniek is (bijna) alles mogelijk:

 • Lage volumes (vanaf 3 m²)
 • 4/12-kleurenprint tot fotorealistisch
 • Verschillende structuren (strak glanzend boucle tot 5-sterren gesneden pool)
 • Elke vorm (rond, ovaal, vierkant en meer)

We gaan graag met je in gesprek over je ideeën en alle mogelijkheden. Zo weet je zeker dat het toevoegen van een karpet daadwerkelijk bijdraagt aan de uitstraling en tone of voice van je project.

Vraag informatie aan

Laat je niet beperken door vorm

Elke vorm is mogelijk. Bij karpet zijn de mogelijkheden eindeloos, maar ook tegels met print zijn er in veel verschillende vormen: van wing, tot hexagon. Allemaal met een uniek dessin te realiseren.

Deze inspiratiedessins bevatten meer dan 100 verschillende “standaard” dessins. Verkrijgbaar vanaf 100 m² en in elke denkbare kleur te printen. Zo wordt standaard toch speciaal.

Vraag informatie aan

Altijd scherp geprijsd

TREU levert print tapijt in elke kwaliteit en diverse afwerkingsmogelijkheden. Uniciteit en kwaliteit gaan bij ons hand in hand met een scherpe prijs. Een greep uit de mogelijkheden:

Vanaf 1 m²:

 • Frise glad
 • Frise mat

Vanaf 100 m²:

 • Compacte boucle
 • Glans boucle
 • Frise
 • Velours

Vraag informatie aan

Creëer eenheid in je interieur

Dé kennispartner voor custom made print tapijt

Printtapijt door middel van precisieprinten

Precisieprinten wordt uitgevoerd met behulp van een digitale printtechnologie (Chromojet). Met deze methode is het mogelijk om karpetten met chirurgische precisie diep in de vezels te bedrukken. In elk individueel ontwerp kan de machine tot 12 verschillende kleuren afdrukken. Dat kunnen eigen tinten zijn op basis van bijvoorbeeld RAL, NCS of Pantone. Je kunt ook kiezen uit onze 500 voorgedefinieerde kleuren.

De belangrijkste voordelen van precisieprinten:

 • Elk patroon en elke patroongrootte is mogelijk;
 • De kleur is individueel aanpasbaar;
 • Zeer slijtvast doordat het meermaals geverfd is;
 • Toepasbaar op polyamide en wol.

Vraag informatie aan

De kleinste details haarscherp geprint

Heb je een speciale (bedrijfs)foto of een eigen dessin om op tapijt te printen? Onze full-color printers maken het mogelijk. Middels grensverleggende techniek wordt tapijt voorzien van het dessin dat je voor ogen hebt. Het custom made design wordt haarscherp en kleurecht geprint zodat foto’s en andere beelden bijna driedimensionaal tot leven komen.

Hoogwaardige en duurzame kwaliteiten

Een luxe uitstraling in je hotel of restaurant creëren? Dit kan door het toepassen van geweven tapijt, waarbij elke draad afzonderlijk wordt geverfd om het mooiste beeld te realiseren. Of combineer rijkere poolstructuren (bouclé/frise) met hoogwaardige poolmaterialen (polyamide/wol).

Duurzaamheid staat bij ons voorop:

 • Alles conform BREEAM en LEED richtlijnen
 • Tapijt bestaat uit recyclebare materialen
 • VOC vrije dispersie inkt bij printen
 • Akoestische rug is vrij van latex, pvc en bitumen

Met ons fotorealistische printtapijt is alles mogelijk

Door de flexibele techniek is (bijna) alles mogelijk:

 • Lage volumes (vanaf 2 m²)
 • Verschillende structuren (strak glanzend bouclé tot 5-sterren gesneden pool)
 • Zowel 400 cm kamerbreed tapijt als karpet als tegels

De mogelijkheden zijn eindeloos. We bespreken graag je specifieke wensen en de gestelde eisen. Zo ben je verzekerd van de juiste kwaliteit tapijt voor je vraag of project.

Vraag informatie aan

Veelgestelde vragen

TREU interior specials

We geloven in harmonie tussen mens en omgeving. Ieder interieur vraagt om een unieke aanpak, afhankelijk van zowel functie als gebruikers. Bij TREU interior specials hebben we de kennis en ervaring om je in elke stap te adviseren en ondersteunen. Met plezier, want daar ligt onze passie.

001 TREU interior specials contact

30 Jaar ervaring

Oprichter Marc Treu is al 30 jaar een bekende in de interieurwereld. Zijn expertise en ervaring maken hem voor velen een zeer gewaardeerde sparringpartner. Met TREU interior specials doet en denkt hij graag mee aan projecten waarbij mensen op zoek zijn naar een unieke touch in het interieur.

Betrouwbare partner

Klanten omschrijven ons als kundig, meedenkend en betrouwbaar. En daar zijn we trots op! We werken graag met je mee om ruimtes met eigenheid en balans op te leveren. Daarbij houden we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Passie voor creatie

TREU interior specials is opgezet vanuit een passie voor het creëren van mooie en unieke interieurs. Samenwerken met mensen die deze passie delen, is het mooiste dat er is. En het levert prachtige projecten, ontwerpen en creaties op.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op