Naast zelf inspiratie op te doen, inspireren we ook graag mensen. Met een beeld van de mogelijkheden, doe je namelijk de beste ideeën op. Dus laat je inspireren.

  • Creatief met vormen, zowel in legpatronen als in compleet beeld
  • De juiste tone of voice met passende en op elkaar afgestemde kleuren
  • Toevoeging van eigen dessins of een speciaal door ons ontworpen dessin
Download de inspiratiegids

"Zeer deskundig"

"In mijn projecten waarbij ik met Marc heb samengewerkt heb ik hem als zeer kundig ervaren. Bovendien is hij een betrouwbare gesprekspartner waardoor ik erop kan vertrouwen dat mijn visie op de juiste wijze wordt vertaald in de ruimte" - Rene Mensink (interieurarchitect)

"Schakelt snel"

"Ik ken Marc alweer een aantal jaren en heb al vaak op een plezierige manier met hem samengewerkt. Marc schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Hij is een kundige en betrouwbare gesprekspartner en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!" - Plamen van Dijk (interieurarchitect)

"Goede kennispartner"

"Marc weet erg veel van de producten. Zo komt hij op met ideeën waar ik niet aan heb gedacht. Altijd fijn om met hem samen te werken!" - Melvin Schalkx (projectinrichter)

Neem contact op

Groei door inspiratie

Bekijk het door onze ogen

Interior specials voor wand en vloer

Voor het creëren van de juiste tone of voice is een breed assortiment onmisbaar. Onze expertise ligt op de productgroepen tapijt, tapijt tegels, geweven PVC, gietvloeren, behang en gordijnen.

Bekijk onze producten

Van TREU dessin tot eigen ontwerp

Creëer een uniek element in het interieur door het toevoegen van je eigen dessin. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Heb je geen eigen ontwerp? TREU heeft diverse dessins ontworpen om een extra touch te geven aan de gewenste uitstraling van je interieur.

Bekijk dessins

Mogelijkheden van creatie tot legpatroon

Spelen met vormen in het interieur levert eindeloze mogelijkheden. Zowel in de vorm zelf (karpetten) als in legpatronen (tapijttegels) en een combinatie hiervan (apart gevormde tapijttegels in een specifiek patroon). Door de vele mogelijkheden levert het een perfecte basis voor elke gewenste uitstraling.

Bekijk vormen

Kijk met ons mee

Elk project start met inspiratie en groeit hierdoor. Maar projecten leveren ook inspiratie. In de inspiratiegids vind je, naast onze producten, ook projecten met een unieke tone of voice.

Download onze inspiratiegids

Overtuig jezelf en je klant

TREU levert een breed assortiment aan vloeren, behang en gordijnstoffen. We adviseren je graag over de beste ondergrond voor je idee, ontwerp of dessin. Vanzelfsprekend wil je zelf ook het gekozen producten bekijken en aan je klant laten zien. Geen probleem! We sturen je graag een staal toe zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt.

Vraag een staal aan

TREU interior specials

We geloven in harmonie tussen mens en omgeving. Ieder interieur vraagt om een unieke aanpak, afhankelijk van zowel functie als gebruikers. Bij TREU interior specials hebben we de kennis en ervaring om je in elke stap te adviseren en ondersteunen. Met plezier, want daar ligt onze passie.

TREU: puur in wonen en werken.

001 TREU interior specials contact

30 Jaar ervaring

Oprichter Marc Treu is al 30 jaar een bekende in de interieurwereld. Zijn expertise en ervaring maken hem voor velen een zeer gewaardeerde sparringpartner. Met TREU interior specials doet en denkt hij graag mee aan projecten waarbij mensen op zoek zijn naar een unieke touch in het interieur.

Betrouwbare partner

Klanten omschrijven ons als kundig, meedenkend en betrouwbaar. En daar zijn we trots op! We werken graag met je mee om ruimtes met eigenheid en balans op te leveren. Daarbij houden we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Passie voor creatie

TREU interior specials is opgezet vanuit een passie voor het creëren van mooie en unieke interieurs. Samenwerken met mensen die deze passie delen, is het mooiste dat er is. En het levert prachtige projecten, ontwerpen en creaties op.

Waar je ons werk kunt vinden

Projecten van groot tot klein

Gietvloeren

Tapijttegels

Geweven PVC

Tapijt

Gordijnen

Behang

Vloerspecials

De vloer is de basis van elke ruimte. Dit betekent niet dat een ruimte het beste tot zijn recht komt met een basic vloer. Onze producten bieden volop mogelijkheden om elk interieur direct de juiste tone of voice mee te geven.

Wandspecials

Onze specials voor de wand creëren eyecatchers voor elk interieur. Door het brede assortiment aan stoffen, ondergronden en kleuren is het ook mogelijk gordijnen of behang naadloos aan te laten sluiten bij de sfeer in de rest van de ruimte.

Textiel & meer

Voor de juiste finishing touch biedt TREU interior specials unieke producten als accessoires en bedrukt textiel. Zo creëer je de bedachte tone of voice tot in de puntjes.

Bekijk onze producten

Meer inspiratie

Download inspiratiegids

Meer lezen

Lees onze blogs