Gietvloer offerte

Ben je benieuwd naar de kosten van een gietvloer bij TREU? Klik op de knop hieronder om direct naar ons offerteformulier te gaan voor een prijsindicatie.

Ga direct naar offerteformulier
001 TREU interior specials contact

Levering direct uit de fabriek

Scherpe tarieven

Bij TREU mag je naast scherpe tarieven (dankzij directe levering uit de fabriek) rekenen op:

  • Deskundig en eerlijk advies over de door jou gewenste kleur-, uitvoerings- en afwerkingsmogelijkheden;
  • Een productgarantie van maar liefst 5 jaar;
  • Milieuvriendelijke producten op basis van biopolymeren (PU gietvloeren) en natuurlijke mineralen (cementgebonden gietvloeren);
  • Transparant werkproces, waarbij we je precies vertellen wat er bij de applicatie komt kijken, welke opties er zijn en (indien van toepassing) tegen welke meerkosten.

Eerst zien, dan geloven? Ervaar de kwaliteit van onze gietvloeren nu zelf! Klik op onderstaande button om onze gietvloercollecties in te zien en om een proefstaal aan te vragen. (Gietvloerstalen laten we altijd persoonlijk zien zodat je direct meerdere kleuren kunt bekijken. De afspraak kan thuis of in onze showroom plaatsvinden.)

Bekijk hier onze gietvloercollecties

Ontvang een prijsindicatie

Vul onderstaand offerteaanvraagformulier in


Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op