Zo werkt TREU

Met brede expertise op het gebied van wand- en vloerspecials voor de projectinrichting ondersteunt TREU een groot aantal interieurarchitecten bij het creëren van de juiste tone of voice in zakelijke en publieke interieurs. TREU in een notendop:

  • Uitvoerige kennis over verschillende print- en weeftechnieken, materiaalsoorten, maatvoeringen en afwerkingsmogelijkheden.
  • Unieke dessins en productsamenstellingen, die perfect zijn afgestemd op de interieurwensen van je klant.
  • Uitgebreid productportfolio van eigen labels en speciaal geselecteerde, internationaal hoog aangeschreven fabrikanten.
  • Puur in wonen, werken en verblijven.
Neem contact op

TREU levert haalbare en betaalbare interieurspecials voor wand en vloer

Het verlengstuk van de interieurprofessional

Bij TREU ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve en betaalbare interieurspecials voor wand, vloer en raam. Onze expertise op het gebied van ontwerpen, ondergronden, kleurafstemming en productietechnieken omvat alle essentiële kenmerken om een kwalitatief dessin of product te realiseren. Deze kennis en kunde maakt TREU hét verlengstuk van de moderne interieurprofessional.

TREU interior specials verzorgt projectstoffering voor onder meer:

  • Kantoor
  • Retail
  • Hospitality
  • Openbare instellingen

Van ontwerp tot aan realisatie

Bij levering kan je deze diensten van TREU verwachten

Ontwerp ondersteuning

Hulp nodig bij het printklaar maken van je eigen schets(en) of dessin(s)? Laat ons de vertaalslag voor je maken.

Materiaalkeuze

TREU brengt materiaal, techniek en design samen en weet hierin de juiste balans aan te brengen.

2D visualisatie

Krijg je een helder beeld van de mogelijkheden van onze interieurspecials met mock-ups, kleurenwaaiers en overige visualisaties.

Proefstaal

Een duidelijk beeld krijgen van onze hoogwaardige producten? Ervaar de kwaliteit van TREU met een proefstaal.

Verwerkingsplan

TREU biedt desgevraagd ondersteuning met een leg- en/of verwerkingsplan op maat.

Ondersteuning bij realisatie

TREU blijft betrokken bij je project tot aan de uiteindelijke oplevering van de wand- en vloerspecials.

TREU ondersteunt van A tot Z

Ondersteuning bij je ontwerp

Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander aan welke projecteisen en esthetische kenmerken interieuroplossingen moeten voldoen. We bieden een keur aan collecties en custom made invullingen voor zakelijke en publieke interieurs. Of je nu gebruikmaakt van een TREU dessin of een eigen dessin – we zien erop toe dat je ontwerp volgens de hoogste standaard geprint of geweven wordt op de manier die je voor ogen hebt.

Naast het leveren van interieurspecials, staat TREU je graag bij tijdens het ontwerpproces. Kun je hulp gebruiken bij het printklaar maken van je eigen schets(en) of dessin(s) om zeker te zijn van het beste eindresultaat? Laat ons de vertaalslag voor je maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk onze oplossingen

Materiaal, design en functie in perfecte harmonie

Zoveel materialen, zoveel eigenschappen en afwerkingsmogelijkheden. TREU brengt materiaal, techniek en design samen en weet hierin de juiste balans aan te brengen.

Met onze kennis en positie in de markt stellen we unieke kwaliteit wand- en vloerspecials samen die niet alleen de gewenste uitstraling hebben, maar ook een hoge kwaliteit behouden binnen hun toepassingsgebied en gebruiksfunctie. Bij de materiaalkeuze houden we onder andere rekening met wensen op het gebied van  loopcomfort, reinigbaarheid en akoestische eigenschappen.

Betaalbare realisatie is bij de materiaalkeuze altijd het uitgangspunt. Door het direct vanaf de fabriek leveren van producten houden we het proces betaalbaar en kunnen we uiterst snel schakelen.

Bekijk onze oplossingen

Gemak van 2D visualisatie

We weten bij TREU hoe belangrijk het is om een interieuridee letterlijk voor je te zien. Met behulp van 2D-visualisaties krijg je een helder beeld van de mogelijkheden van onze interieurspecials. Informeer gerust naar onze mock-ups, kleurenwaaiers en/of visualisaties gerelateerd aan specifieke producttoepassingen, zoals het kleurverloop bij transparante gordijnen met een gradiënt in kleur.

Heb je een TREU dessin op het oog? Dan behoort een 3D-visualisatie in SketchUp ook tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar onze stalen library.

Vraag visualisatie materiaal aan

Ervaar de kwaliteit van TREU met een proefstaal

We sturen je graag kwaliteitsstalen toe om onze hoogwaardige producten zelf te ervaren. Deze ontvang je binnen één week na aanvraag. Ben je overtuigd van de kwaliteit? Binnen 10 werkdagen kunnen we een proefmonster voor je aanmaken, zodat je direct ziet hoe je dessin of ontwerp terugkomt op de gewenste kwaliteit en/of afwerking. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bekijk de dessin mogelijkheden

Verwerkingsplan op maat

Om de verwerking van onze vloer- en wandspecials in goede banen te leiden, biedt TREU desgevraagd ondersteuning met een leg- en/of verwerkingsplan op maat. Aan bod komen zaken als de legrichting, eventuele egalisatiewerkzaamheden, het aanbrengen van de juiste patronen en het creëren van overgangen tussen verschillende materialen, zodat zij esthetisch en kwalitatief goed op elkaar aansluiten.

Informeer naar een projectverwerkingsplan

Ondersteuning bij realisatie

De productie van onze interieurspecials neemt circa 2 tot 6 weken in beslag. De exacte levertijd is onder meer afhankelijk van de materiaalkeuze en de ordergrootte.

TREU blijft betrokken bij je project tot aan de uiteindelijke oplevering van de wand- en vloerspecials. We zijn ervan overtuigd dat een mooi interieur valt of staat met een professionele realisatie. Indien gewenst brengen we je in contact met gespecialiseerde applicateurs en/of andere uitvoerenden.

Informeer naar de mogelijkheden

Zo werkt TREU

Bekijk deze video

"Goede kennispartner"

"Marc weet veel van de producten. Hij komt met ideeën waar ik niet aan heb gedacht. Altijd fijn om met hem samen te werken."

- Melvin Schalkx, projectinrichter

"Zeer deskundig"

"Bij Marc kan ik erop vertrouwen dat mijn visie op de juiste manier wordt vertaald in de ruimte. Hij is een zeer betrouwbare gesprekspartner."

- Rene Mensink, interieurarchitect

"Schakelt snel"

"Marc is kundig, schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Ik kan hem iedereen dan ook van harte aanbevelen."

- Plamen van Dijk, interieurarchitect

Neem contact op

Een ontwerp naar keuze

Altijd met het gemak van standaard

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op