Zo werkt TREU

Met brede expertise op het gebied van wand- en vloerspecials heeft TREU al veel mensen geholpen bij het creëren van de juiste tone of voice in hun interieur. TREU in een notendop:

  • Uitvoerige kennis over mogelijkheden en beperkingen van elk product.
  • Unieke dessins en productsamenstellingen, die perfect zijn afgestemd op je interieurwensen.
  • Puur in wonen en verblijven.
Neem contact op
Artificial

TREU levert haalbare en betaalbare interieurspecials voor wand en vloer

Puur in wonen

Bij TREU ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve en betaalbare interieurspecials voor wand, vloer en raam. Onze expertise op het gebied van ontwerpen, ondergronden, kleurafstemming en productietechnieken omvat alle essentiële kenmerken om een kwalitatief dessin of product te realiseren. Deze kennis en kunde maakt TREU dé partner voor het realiseren van een prachtige interieur

Van ontwerp tot aan realisatie

Bij levering kan je deze diensten van TREU verwachten

Productadvies

TREU brengt materiaal, techniek en design samen en weet hierin de juiste balans aan te brengen.

Proefstaal

Een duidelijk beeld krijgen van onze hoogwaardige producten? Ervaar de kwaliteit van TREU met een proefstaal.

Realisatie

TREU regelt alles voor je.

TREU ondersteunt van A tot Z

Materiaal, design en functie in perfecte harmonie

Zoveel materialen, zoveel eigenschappen en afwerkingsmogelijkheden. TREU brengt materiaal, techniek en design samen en weet hierin de juiste balans aan te brengen.

Met onze kennis en positie in de markt stellen we unieke kwaliteit wand- en vloerspecials samen die niet alleen de gewenste uitstraling hebben, maar ook een hoge kwaliteit behouden binnen hun toepassingsgebied en gebruiksfunctie. Bij de materiaalkeuze houden we onder andere rekening met wensen op het gebied van  loopcomfort, reinigbaarheid en akoestische eigenschappen.

Betaalbare realisatie is bij de materiaalkeuze altijd het uitgangspunt. Door het direct vanaf de fabriek leveren van producten houden we het proces betaalbaar en kunnen we uiterst snel schakelen.

Neem contact op

Ervaar de kwaliteit van TREU met een proefstaal

We sturen je graag kwaliteitsstalen toe om onze hoogwaardige producten zelf te ervaren. We plannen een afspraak om de stalen te bekijken en precies te zien welke aansluit bij je wensen. Ben je overtuigd van de kwaliteit? Dan gaan we over tot realisatie.

Neem contact op

Ondersteuning bij realisatie

De productie van onze interieurspecials neemt circa 2 tot 6 weken in beslag. De exacte levertijd is onder meer afhankelijk van de materiaalkeuze en de ordergrootte.

We zijn ervan overtuigd dat een mooi interieur valt of staat met een professionele realisatie. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij én onze partners het beste resultaat leveren.

Informeer naar de mogelijkheden

"Goed advies"

"Marc weet veel van de producten. Hij kwam met ideeën waar ik niet aan heb gedacht en hij bleef goed en duidelijk communiceren."

- Marjan, gietvloer

"Zeer deskundig"

"TREU interior specials gaf ons direct het gevoel dat we hetzelfde belang hadden. Er wordt niet in problemen maar in oplossingen gedacht. Niet de koper en de verkoper die elkaar met argusogen in de gaten houden, maar juist samen iets moois maken."

- Fred, gietvloer

"Schakelt snel"

"Marc is kundig, schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Ik kan hem iedereen dan ook van harte aanbevelen."

- Patrick, PVC vloer

Neem contact op

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op