Gietvloer hal – ga voor verbinding in je interieur

De entree – het visitekaartje van je woning – geeft je gasten een eerste indruk van je huis. Bij binnenkomst wordt de aandacht meteen getrokken naar deze strakke, moderne vloer en wordt de toon van je interieur gezet. Met een gietvloer in de hal creëer je eenvoudig de gewenste stijl die perfect aansluit bij de rest van het huis. Voor meer eenheid en verbinding laat je de vloer eenvoudig doorlopen in aangrenzende ruimtes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in je entree? In dit artikel vertellen we je alles over het creëren van een eigentijdse hal die je gasten hartelijk verwelkomt.

Verbinding en eenheid

Gietvloeren zijn goed te combineren met andere (giet)vloeren in aangrenzende ruimtes. Wil je graag meer eenheid in huis creëren? Door de gietvloer in de hal door te trekken naar andere ruimtes, zoals de woonkamer, de keuken, het toilet en de slaapkamers ontstaat er meer verbinding in je interieur.

Je kunt nog meer eenheid creëren door de kleur van je gietvloer meerdere keren terug te laten komen. Gietvloeren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Het voordeel hiervan is dat onder andere verf, behang en gordijnen meestal in exact dezelfde RAL-kleur verkrijgbaar zijn.

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Dankzij hun naadloze karakter zijn gietvloeren enorm onderhoudsvriendelijk en makkelijk reinigbaar. Stof en vuil hebben namelijk geen kans om zich te nestelen in naden en kieren. Zeker in de hal is dat geen overbodige luxe: het is immers de ruimte waar het meeste zand onder de schoenen naar binnenkomt.

Talloze kleur- en designmogelijkheden

Een gietvloer biedt talloze kleur- en designmogelijkheden. Of je nu houdt van een stoere, robuuste uitstraling of juist van een trendy kleur, met een gietvloer is veel mogelijk. Gietvloeren zijn niet alleen in alle RAL- kleuren, maar ook in alle NCS-kleuren verkrijgbaar. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende uitvoeringen:

  • Uni-kleur. Dit is een effen vloer zonder patronen of effecten. Door de uni-kleur gietvloer in de dezelfde kleur door te trekken naar de woonkamer, creëer je meer eenheid in je interieur;
  • Betonlook. Door tijdens het applicatieproces twee aangrenzende kleuren te mengen, wordt er een gemêleerde betonlook gerealiseerd;
  • Flakes. Bij deze uitvoering worden er tijdens het applicatieproces vlokken in de nog natte gietvloer gestrooid om een speels effect te creëren.

Een gietvloer die past bij je gebruikswensen

Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor de hal. Daarnaast worden ze eenvoudig doorgetrokken naar aansluitende ruimtes, zoals de keuken of woonkamer voor meer verbinding en eenheid in je interieur. TREU interior specials helpt je graag bij het selecteren van een gietvloer die perfect is afgestemd op je gebruiksbehoeften.

Neem contact op

Terug naar blog