Print karpetten, tapijten en tapijttegels

Bij TREU interior specials bedruk je jouw gewenste karpetten, tapijten en tapijttegels in elke maat en kleur. Creëer artistieke vloerconcepten voor elke hotel-, kantoor- of restaurantomgeving. Laat je inspireren door onze designguides.

Vraag offerte aan

"Zeer deskundig"

"Marc weet veel van de producten. Hij kwam met ideeën waar ik niet aan heb gedacht en hij bleef goed en duidelijk communiceren."

- Marjan, gietvloer

"Schakelt snel"

"TREU interior specials gaf ons direct het gevoel dat we hetzelfde belang hadden. Er wordt niet in problemen maar in oplossingen gedacht. Niet de koper en de verkoper die elkaar met argusogen in de gaten houden, maar juist samen iets moois maken."

- Fred, gietvloer

"Goede kennispartner"

"Marc is kundig, schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Ik kan hem iedereen dan ook van harte aanbevelen."

- Patrick, PVC-vloer

Neem contact op

Pure eenheid in interieurs

Dé kennispartner voor custom made print karpet, tapijt en tapijttegels

Designguides

Laat je inspireren door precisiegeprint(e) karpetten, tapijt en tapijttegels. Download de designguides hier:

Of laat je inspireren door fotorealistisch geprint(e) karpetten, tapijt en tapijttegels:

Vraag informatie aan

Uitmuntende kwaliteit

TREU interior specials print elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit op je karpet. Zo maken we van elk project een succes.

Betaalbaar en snel

Dankzij onze in-house ontwerpen en directe levering uit fabriek zijn de producten voordelig geprijsd en is de levertijd kort.

Toegang tot onze dessins

Geef een creatieve impuls aan je ontwerp met onze exclusieve dessins en bedruk deze direct op karpet. Vraag het dessin direct bij ons aan.

Vraag informatie aan

TREU interior specials

We geloven in harmonie tussen mens en omgeving. Ieder interieur vraagt om een unieke aanpak, afhankelijk van zowel functie als gebruikers. Bij TREU interior specials hebben we de kennis en ervaring om je in elke stap te adviseren en ondersteunen. Met plezier, want daar ligt onze passie.

001 TREU interior specials contact

30 Jaar ervaring

Oprichter Marc Treu is al 30 jaar een bekende in de interieurwereld. Zijn expertise en ervaring maken hem voor velen een zeer gewaardeerde sparringpartner. Met TREU interior specials doet en denkt hij graag mee aan projecten waarbij mensen op zoek zijn naar een unieke touch in het interieur.

Betrouwbare partner

Klanten omschrijven ons als kundig, meedenkend en betrouwbaar. En daar zijn we trots op! We werken graag met je mee om ruimtes met eigenheid en balans op te leveren. Daarbij houden we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Passie voor creatie

TREU interior specials is opgezet vanuit een passie voor het creëren van mooie en unieke interieurs. Samenwerken met mensen die deze passie delen, is het mooiste dat er is. En het levert prachtige projecten, ontwerpen en creaties op.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op