Voormalig schoolgebouw met woonfunctie

Voormalig schoolgebouw met woonfunctie

In een voormalig Leids schoolgebouw, dat werd omgevormd tot woningcomplex, heeft TREU interior specials een nieuwe vloer gerealiseerd. De bestaande houten vloeren in de woon- en slaapkamer van een van de woningen waren volgens de kersverse bewoner gedateerd en aan vernieuwing toe. Rekening houdend met de houten ondergrond/constructie en de comfortwensen is een PU gietvloer geadviseerd van het type Artificial concrete. Deze comfortabele, robuust ogende betonlook gietvloer heeft zowel qua uitstraling als afwerking veel weg van cementgebonden gietvloeren, maar kent door zijn licht-elastische karakter een veel beter scheuroverbruggend vermogen.

“TREU interior specials gaf ons direct het gevoel dat we hetzelfde belang hadden. Er wordt niet in problemen maar in oplossingen gedacht. Niet de koper en de verkoper die elkaar met argusogen in de gaten houden, maar juist samen iets moois maken.”

Neem contact op

Kun je ondersteuning gebruiken bij je eigen project? We staan je graag te woord! Neem contact met ons op via onderstaande knop:

Neem contact op

Terug naar referenties