Harmonie

Met Harmonie introduceert TREU prachtige dessins voor tapijt tegels en karpet die je de mogelijkheid biedt patronen te combineren voor een uniek vloerontwerp. De uitgesproken dessins geven iedere ruimte, van klein tot groot, een unieke maar harmonieuze uitstraling.

Bekijk inspiratiedessins

Innovatief, stijlvol en hoogwaardig

Creëer harmonie en eenheid in elke ruimte

Harmonie

Alle creatieve vrijheid

Meer mogelijkheden

Verschillende kwaliteiten mogelijk

TREU levert tapijt in elke kwaliteit en diverse afwerkingsmogelijkheden. Uniciteit en kwaliteit gaan bij ons hand in hand met een scherpe prijs. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Frisé
 • Frisé glans
 • Frisé mat
 • Standaard bouclé
 • Compacte bouclé
 • Glans bouclé
 • Velours

Vraag offerte aan

Opties voor afwerken

Hoge kwaliteit tapijt in combinatie met haarscherp printen levert een uniek karpet voor elk interieur. Maak een ruimte af met een schitterend print karpet met de juiste randafwerking. TREU biedt vier opties voor randafwerking:

 1. Banderen
 2. Blind banderen
 3. Festoneren
 4. Volume

We gaan graag met je in gesprek over je ideeën en alle mogelijkheden. Zo weet je zeker dat het toevoegen van een karpet daadwerkelijk bijdraagt aan de uitstraling en tone of voice van een project. 

Vanaf 100 m² meer mogelijkheden

Vanaf 100 m² bieden de Harmonie voorbeelddessins nog veel meer mogelijkheden. Vanaf 100 m² is de collectie in tapijt tegels beschikbaar. Ook wordt het bijvoorbeeld mogelijk om kleuren van het dessin aan te passen en zijn er opties tot kamerbreed tapijt.

Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Vraag offerte aan

5 Jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Betaalbare realisatie

Het creëren van unieke producten hoeft geen aanslag op het budget te zijn. Mede door in house ontwerpen en het direct vanaf de fabriek leveren van producten, houden we het proces betaalbaar.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag informatie aan