Houten jaloezieën

Breng warmte en stijl in elk project met onze premium houten jaloezieën! Perfect voor projectinrichters en particulieren die op zoek zijn naar een combinatie van functionaliteit en elegantie. Onze jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig hout en bieden niet alleen een natuurlijke isolatie maar ook een verfijnde touch aan elk interieur.

Vraag offerte aan

Eyecatchers pur sang

Ga voor het ongewone

Natuurlijk genieten

Onze houten jaloezieën brengen een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid in elk interieur. Het hout voegt een warme, uitnodigende sfeer toe die moeilijk te evenaren is met synthetische materialen, waardoor ruimtes huiselijker en gastvrijer aanvoelen. Onze houten jaloezieën zijn uitvoerbaar tot een breedte van maar liefst 420 cm.

  • Hoge gebruiksduurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout dat is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Ze weerstaan kromtrekken, vervagen en slijten, waardoor ze een langetermijninvestering zijn voor elk project.
  • Brede selectie. Met een brede selectie van houtsoorten, kleuren en afwerkingen kunnen onze jaloezieën moeiteloos worden aangepast aan elk interieurontwerp. Van het donkere, rijke hout dat past bij traditionele decors tot lichtere tinten voor een meer moderne uitstraling, er is altijd een bijpassende optie.
  • Verbeterde isolatie. Hout heeft natuurlijke isolerende eigenschappen die helpen de binnentemperatuur te reguleren. Dit betekent dat onze houten jaloezieën bijdragen aan een energie-efficiëntere ruimte, wat zowel kostenvoordelen heeft als het comfort voor de gebruikers van de ruimte verhoogt.
  • Fijne lichtvalregulatie. Dankzij de verstelbare lamellen bieden onze houten jaloezieën uitstekende controle over de lichtinval en privacy.

Door deze unieke combinatie van schoonheid, duurzaamheid, aanpasbaarheid en isolatie onderscheiden onze houten jaloezieën zich als een premium keuze voor elke projectinrichter en particulier die op zoek is naar raamdecoratie.

Vraag offerte aan

Overtuig jezelf (of de klant)

Ontvang stalen van kwaliteiten en kleuren

Wil je een beter beeld krijgen van de mogelijkheden met betrekking tot materialen, structuren, kwaliteiten en kleuren? Onze kleur- en kwaliteitsstalen geven je de mogelijkheid verschillende behang producten te bekijken, vergelijken en overleggen.

Informeer naar stalen

5 Jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Betaalbare realisatie

Het creëren van unieke producten hoeft geen aanslag op het budget te zijn. Mede door in house ontwerpen en het direct vanaf de fabriek leveren van producten, houden we het proces betaalbaar.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag informatie aan