Brand New Day

Brand New Day

Chris Burghard van ÈMCÉ-interior architectures realiseerde een nieuw zakelijk interieur voor Brand New Day in Amsterdam, geheel volgens de werkethiek waarmee de online pensioenbank zich zo sterk identificeert. Met wand- en vloeroplossingen van TREU interior specials kregen de open kantoren, entreehal en de kantine de gewenste look and feel.

Totaaloplossing

Er is bij de werkplekken en overlegeilanden gekozen voor grijze bouclé tapijttegels (type ‘landschap’) met strakke lijnen, gecombineerd met grote afgeronde vlakken van zwart hoogpolig tapijt. De overlegeilanden doorbreken de zichtlijnen in het open kantoor, waardoor de ruimtes minder groot en huiselijker worden ervaren. Het hoogpolige tapijt geeft niet alleen een gemoedelijke sfeer, maar verbetert ook de ruimteakoestiek.

Bij de entree worden bezoekers verwelkomt door een blauw printbehang met opdruk van een goudstaaf die langs een rasp wordt gehaald. Dit beeldmerk gebruikt de pensioenbank in de branding om haar rol als breekijzer te accentueren. Het polyester behang dat hiervoor werd verzorgd was om meerdere redenen een interessante keuze. De klant zocht naar een naadloos behang dat over de gehele breedte en hoogte van de verdieping geprint kon worden. Het toegepaste behang ‘Eindeloos’ werd zonder naden uit één deel opgemaakt, zodat de visual maximaal tot zijn recht komt.

Tot slot werd in de kantine een op kleur gemaakte gietvloer met betoneffect verzorgd. Zijn gebruiksgemak en uitstekende slijtvastheid gaven de doorslag om voor een gietvloer van het type Artificial te kiezen. De ambachtelijke gietvloer is bij uitstek geschikt voor ruimtes die onderhevig zijn aan intensief voetverkeer – en hierom perfect voor kantines.

“De aanpak van TREU interior specials is zeer verfrissend. Het is bijzonder hoeveel mogelijk is met het productaanbod van TREU om een custom interieur te realiseren!”

Neem contact op

Kun je ondersteuning gebruiken bij je eigen project? We staan je graag te woord! Neem contact met ons op via onderstaande knop:

Neem contact op

Terug naar referenties