Anderhalve meter

Creëer een veilige werkomgeving in de anderhalve-meter-samenleving.

Bekijk de collectie

"Zeer deskundig"

"In mijn projecten waarbij ik met Marc heb samengewerkt heb ik hem als zeer kundig ervaren. Bovendien is hij een betrouwbare gesprekspartner waardoor ik erop kan vertrouwen dat mijn visie op de juiste wijze wordt vertaald in de ruimte" - Rene Mensink, interieurarchitect

"Schakelt snel"

"Ik ken Marc alweer een aantal jaren en heb al vaak op een plezierige manier met hem samengewerkt. Marc schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Hij is een kundige en betrouwbare gesprekspartner en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!" - Plamen van Dijk, interieurarchitect

"Goede kennispartner"

"Marc weet erg veel van de producten. Zo komt hij op met ideeën waar ik niet aan heb gedacht. Altijd fijn om met hem samen te werken!" - Melvin Schalkx, projectinrichter

Neem contact op

Tapijt en vinyl oplossingen

Anderhalve-meter-samenleving

Anderhalve meter is het nieuwe normaal in de werkomgeving. We zullen moeten wennen aan nieuwe maatregelen op de werkvloer, zodat medewerkers op een veilige en gecontroleerde manier kunnen terugkeren naar kantoor. Om dit makkelijker te maken hebben we diverse tapijt en vinyl oplossingen om de 1,5 m afstand steeds onder de aandacht te brengen. Simpel toe te passen met groot resultaat.

Bekijk de collectie

Anderhalve-meter-samenleving

Vloeroplossingen voor een veilige werkomgeving

Print tapijt voor een veilige werkomgeving

Middels grensverleggende techniek wordt het tapijt voorzien van je eigen dessin en (uni) kleur. Het custommade design wordt haarscherp geprint waardoor foto’s, bijna driedimensionaal, tot leven komen. Zoek je een tapijt voor kantoren, hotels of andere projecten? Dan biedt TREU hier altijd een geschikte oplossing voor.

Luxe en duurzaam

Een luxe uitstraling creëren? Dan raden we een geweven tapijt aan. Daarbij wordt elke draad een los geverfd waarmee je eigen ontwerp wordt gerealiseerd. Of combineer rijkere poolstructuren (bouclé/frise) met hoogwaardige poolmaterialen (polyamide/wol).

Duurzaamheid staat bij ons voorop:

 • Alles conform BREEAM en LEED richtlijnen
 • Tapijt bestaat uit recyclebare materialen
 • VOC vrije dispersie inkt bij printen
 • Akoestische rug is vrij van latex, pvc en bitumen

Met ons printtapijt is alles mogelijk

Door de flexibele techniek is (bijna) alles mogelijk:

  • Lage volumes (vanaf 2 m²)
  • 4/12-kleurenprint tot fotorealistisch
  • Vanaf 2 m² (in 200 cm of 400 cm breed) beschikbaar in twee luxe Frisé kwaliteiten
  • Vanaf 100 m² beschikbaar in meer verschillende kwaliteiten (strak glanzend bouclé tot 5-sterren gesneden pool)

De mogelijkheden zijn eindeloos. We gaan dan ook graag met je in gesprek om specifieke wensen te bespreken. Zo ben je verzekerd van de juiste kwaliteit tapijt voor je vraag of project.

Bekijk de collectie

Print vinyl voor een veilige werkomgeving

IJzersterk vinyl dat in spiegelbeeld aan de onderzijde geprint wordt. Daardoor is er sprake van optimale bescherming van de print omdat de toplaag van 2 mm de beschermlaag vormt en slijtvast is! Het vinyl heeft een ook ultieme slipvastheid in natte ruimtes. En kan in iedere 1,5 m vorm gesneden worden. Beschikbaar vanaf 4 m².

Bekijk de collectie

Uitmuntende kwaliteit

TREU interior specials print elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit op je tapijt. Zo maken we van elk project een succes.

Betaalbaar en snel

Dankzij onze in-house ontwerpen en directe levering uit fabriek zijn de producten voordelig geprijsd en is de levertijd kort.

Toegang tot onze dessins

Geef een creatieve impuls aan je ontwerp met onze exclusieve dessins en bedruk deze direct op tapijt. Vraag de dessin direct bij ons aan.

Vraag informatie aan

Van TREU dessin tot eigen ontwerp

Ieder dessin of kleur mogelijk

Tapijt icon

Anderhalve meter

TREU interior specials

We geloven in harmonie tussen mens en omgeving. Ieder interieur vraagt om een unieke aanpak, afhankelijk van zowel functie als gebruikers. Bij TREU interior specials hebben we de kennis en ervaring om je in elke stap te adviseren en ondersteunen. Met plezier, want daar ligt onze passie.

001 TREU interior specials contact

30 Jaar ervaring

Oprichter Marc Treu is al 30 jaar een bekende in de interieurwereld. Zijn expertise en ervaring maken hem voor velen een zeer gewaardeerde sparringpartner. Met TREU interior specials doet en denkt hij graag mee aan projecten waarbij mensen op zoek zijn naar een unieke touch in het interieur.

Betrouwbare partner

Klanten omschrijven ons als kundig, meedenkend en betrouwbaar. En daar zijn we trots op! We werken graag met je mee om ruimtes met eigenheid en balans op te leveren. Daarbij houden we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Passie voor creatie

TREU interior specials is opgezet vanuit een passie voor het creëren van mooie en unieke interieurs. Samenwerken met mensen die deze passie delen, is het mooiste dat er is. En het levert prachtige projecten, ontwerpen en creaties op.

Veelgestelde vragen

28 TREU materialen mix plus scene

Overtuig jezelf en de klant

Gratis kwaliteitsstalen

Wil je een beter beeld krijgen van de mogelijkheden in ondergronden en structuren? Onze gratis kwaliteitsstalen geven je de mogelijkheid te bekijken, vergelijken en overleggen.

Vraag kwaliteitsstaal aan

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

5 jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Speciale wensen?

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen.

Neem contact op