TREU stijlborden

Blue baked earth

Trendkleur terracotta met blauw, een elegante en moderne combinatie. De tapijttegels zijn zelf samen te stellen in dessin en vorm, hierboven is gekozen voor een hexagon. Ook is het mogelijk een eigen tapijt te laten maken met een eigen dessin erop geprint. Daarnaast is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren voor het behang.

blue baked earth

Contemporary but cozy

Door geometrische prints te combineren met ronde vormen en warme kleuren ontstaat er een mooi geheel. De gietvloer kan zowel op de wand als op de vloer worden toegepast, in iedere gewenste kleur. Het dessin op het vloerkleed kan zelf worden samengesteld. Danwel door verschillende vormen te combineren tot tapijttegels of door een eigen dessin te laten printen. Ook voor het behang is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren.

contemporary but cosy

Retro coastel black n white

Retro trend gecombineerd met een tropische vintage sfeer. De gietvloer kan ook op de wand worden toegepast, in elke gewenste kleur. Het is mogelijk om een eigen ontwerp voor het behang aan te leveren. Daarnaast kan het gordijn worden uitgevoerd in elke gewenste kleur. Liever een velours gordijn, passend bij het kussen? Dat kan natuurlijk ook. Daarnaast is het mogelijk om een dessin op het gordijn te laten printen.

retro coastal black n white

Soft scandinavian tones

Zachte kleuren en minimalistische vormen zorgen voor een rustige werksfeer. De gietvloer kan zowel op de wand als vloer toegepast worden. Om wat warmte toe te voegen is er gekozen voor een zacht tapijt, waarvan het dessin zelf ontworpen kan worden. Ook is er variatie mogelijk in de kleur, het materiaal en dessin van de gordijnen.

 

Soft scandinavian tones

Industrial chique

Strakke lijnen gecombineerd met luxe stoffen zorgen voor een mooi contrast. Deze gietvloer met betonlook kan zowel op de wand als op de vloer worden toegepast, in iedere gewenste kleur. Hierboven is dezeuitgevoerd in grijs tonen. Het vloerkleed is een full color geprint tapijt met een eigen ontwerp dessin. Om warmte aan te brengen is er een luxe velours gebruikt op het bankje. Deze stof kunnen wij leveren voor zowel gordijnen als meubels in ieder gewenste kleur en dessin.

industrial chique

Op zoek naar meer inspiratie? Download de TREU inspiratiegids:

Download de inspiratiegids

Terug naar blog