Rolgordijn met print: de ideale sfeervanger

Op zoek naar een rolgordijn met print? Rolgordijnen zijn ideaal voor het toevoegen van sfeer en comfort in een ruimte. De keuze voor een print is daarbij medebepalend voor het interieurthema dat je voor ogen hebt.

Rolgordijn met print: praktisch én stijlvol

Met een rolgordijn met print houd je een overdaad aan licht buiten en creëer je binnen een passende sfeer. Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er bedrukte rolgordijnen met stijlvolle prints en dessins waarmee ruimtes net even een eigen twist krijgen. Of je nu kiest voor een opvallende print of juist een subtiel dessin, neutrale kleuren of een uitgesproken look: met een bedrukt rolgordijn leven je ramen en je interieur helemaal op.

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende prints en kleuruitvoeringen. De raamdecoratie is daarmee goed inpasbaar in interieurs voor zowel wonen als werken. Ter inspiratie delen we een aantal sprekende printtoepassingen van rolgordijnen voor verschillende stijlen:

rolgordijn met print

Rolgordijn ‘Arrow’ oogt vederlicht door zijn luchtige lijnwerking.

rolgordijn dessin

Rolgordijn ‘Bamboo’ heeft een vezelachtige look voor een natuurlijk buitenleven-gevoel.

rolgordijn

Rolgordijn ‘Ziga’ heeft een zigzagstructuur die prachtig matcht bij vloeren met een visgraatmotief.

 

Een rolgordijn met print die voldoet aan ál je wensen

Wat voor stijl je ook in gedachte hebt, onze rolgordijnen met print zijn uitvoerbaar in…

  • hoogtes en breedtes passend bij elk wooninterieur of elke zakelijke interieurtoepassing;
  • stoffen met elke gewenste lichtdoorlaatbaarheid: van volledig verduisterende black-out stoffen tot semi-transparante stoffen;
  • single en duo uitvoeringen. Als enkele uitvoering zijn de rolgordijnen beschikbaar in de hierboven genoemde verduisteringsgraden. Met een duo-uitvoering is het mogelijk om een lichtdoorlatende stof met een verduisterende stof te combineren.

Onze rolgordijnen zijn lichtecht, buitengewoon slijtvast en worden standaard brandvertragend uitgevoerd. Met de ruime keuze in afwerkingsmogelijkheden bij TREU geef je met het rolgordijn altijd het gewenste effect in de ruimte mee.

Ervaar zelf de voordelen

Bij TREU ben je aan het juiste adres voor projectkwaliteit rolgordijnen met prints. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bedrukte rolgordijnen? Maak via de knop hieronder een afspraak om onze stalenboeken in te zien of de collectie in onze showroom te bekijken.

Maak een kijkafspraak

Terug naar blog