Woning Noordwijk gietvloer

Woning Noordwijk gietvloer

In een woning in Noordwijk heeft TREU interior specials een betonlook PU gietvloer van het type Artificial-029 gelegd. In aanwezigheid van de klant kon gedurende de applicatie precies het gewenste kleureffect worden bepaald. Er is gekozen voor het mengen van twee aangrenzende grijstinten. Een belangrijk voordeel van deze kleuruitvoering is dat het vuilverbergende vermogen van de vloer aanmerkelijk groter is. Door de vloer nog voor het uitharden een extra keer (zacht) te spatelen, is een rustige betonlook afwerking verkregen.

De gietvloer is aangebracht op een anhydriet ondervloer, dat grondig werd geschuurd voor optimale hechting. Met het aanbrengen van een primerlaag is de zuigende werking van de ondergrond opgeheven.

“Een metamorfose van formaat.”

Bekijk onze gietvloeren collecties

Met een gietvloer ligt de wereld aan je voeten. De ambachtelijk vormgegeven gietvloeren van TREU interior specials creëren eenheid in elke ruimte. De vakkundige afwerking, grote bestendigheid en het makkelijke onderhoud maakt de vloer uitermate geschikt voor toepassingen in woningen.

Bekijk onze gietvloeren collecties

Terug naar referenties