The Alignment Technique

The Alignment Technique

In een van de vestigingen van The Alignment Technique, Villa Xaverius te Driebergen om precies te zijn, heeft TREU interior specials in samenwerking met ontwerpbureau Opera Concept & Design een custom-made vloerkleed van 80% wol gerealiseerd.

Meer bewustwording

In het trainings- en bewustwordingscentrum worden ondernemers en business leaders wegwijs gemaakt in de wereld van The Alignment Technique – een methode om in contact te komen met je totale zelf, met het in jou aanwezige potentieel en met alle hulpbronnen om je heen.

Geheel in lijn met de klant

In lijn met het beeldmerk van The Alignment Technique is het dessin voor het vloerkleed aan de hand van een schets digitaal opgemaakt. In samenspraak met de klant zijn passende RGB-kleuren uitgezocht. Zie hier het resultaat!

“Het vloerkleed is volledig in lijn met wat we voor ogen hadden!”

Laat je inspireren

Ook zo’n mooi ontwerp tot leven zien komen op je vloerkleed? TREU interior specials bedrukt elk ontwerp fotorealistisch op karpet, zowel je eigen dessins als speciaal door ons ontworpen dessins. We creëren de ultieme tone of voice met passende en op elkaar afgestemde kleuren. Laat ons je inspireren!

Meer over gepersonaliseerde karpetten

Terug naar referenties