Strandhuis Duineveld

Strandhuis Duineveld

Op een strandhuis in Noordwijk, gelegen in een duinpan en op loopafstand van het strand en de zee, is voor de inrichting gekozen voor strakke lijnen en design met de kleurencombinaties en -tinten van het strand en de zee. De greige gietvloer in het woongedeelte haalt op onmiskenbare wijze het kustleven naar binnen.

Greige gietvloeren en natuurlijk ogende inbetweens

Over de gehele verdieping van het woongedeelte ligt de Artificial gietvloer in de kleur greige. De kleur en uitvoering matchen uitstekend met het stoer ogende kookeiland, de betonlook keukenkastjes en de prachtige, zwarte taatsdeuren even verderop. De gietvloer creëert een naadloze overgang tussen de verschillende woonruimtes voor meer eenheid in het interieur.

Ook is er gekozen voor een natural-look inbetween, geconfectioneerd in een waveplooi uit onze gordijnencollectie. De waveplooi geeft een mooi strak effect.

“Het interieur ademt nu in alles het strandleven!”

Inspiratie opdoen?

Inspiratie opdoen voor je eigen (woon)project? Vraag hieronder direct onze gietvloer inspiratiebrochure aan met beschikbare kleuren en gedetailleerde afwerkingsmogelijkheden:

Download brochure

Terug naar referenties