Kantorencomplex PWA301 in Apeldoorn

Kantorencomplex PWA in Apeldoorn

Werken in kantoorpand PWA301 is werken in een inspirerende kantooromgeving waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Met raamdecoratie en diverse vloeroplossingen van TREU interior specials onderging het voormalige Randstad-kantoor in Apeldoorn een metamorfose tot shared office concept.

Bij de herinrichting van het pand is een ode gebracht aan meesterarchitect Ben van Berkel. Expliciet, door een verdieping naar hem te vernoemen en een andere verdieping vorm te geven met de Erasmusbrug als terugkerend thema, maar ook op subtiele wijze. De transparantie van het gebouw is volledig doorgetrokken naar het interieur. De transparant-blauwe tint en aluminium afwerking van de raampartijen voelen nu één met de blauwgroene kleurschakeringen die zo sterk terugkomen in de interieur specials van TREU.

“Prachtige ode gebracht!”

Ultieme eenheid

De ambachtelijke gietvloer, 600 cm hoge gradiënt vitrage en het prachtig gemêleerde karpet creëren de ultieme samenhang in het interieur. De eenheid in het interieur komt verder tot uiting in de ingenieuze kleurafstemming en materiaalkeuze, met de architectonische Ben van Berkel trap met vide als ultieme verbinder. Het was natuurlijk van belang dat de kleuren exact hetzelfde naar voren zouden komen op alle verschillende interieurelementen en materialen. Gelukkig wist TREU goed hoe dit met print gerealiseerd kon worden.

We spraken erover met Mike Verhoeven, eigenaar van SteenGoed & Partners, de vastgoedonderneming die het pand beheert.

Lees het volledige interview

Terug naar referenties