TREU interior specials opent gietvloer showroom

TREU interior specials biedt je vanaf mei 2021 de mogelijkheid om onze producten, waaronder gietvloeren, nóg beter te leren kennen. Vanaf dat moment ben je welkom in onze (gietvloer) showroom in Cube66 te Leidschendam. Natuurlijk kun je al onze specials bekijken op onze website, maar er gaat weinig boven het zien en voelen van producten in een echte showroom en het ontvangen van persoonlijk, professioneel advies.

Aandacht voor je project

De gietvloer showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Zo weet je zeker dat je alle aandacht krijgt van onze experts. Wij nemen de tijd voor je, zodat je alle informatie kunt verzamelen om de allerbeste keuzes te maken. We heten je welkom in een ruimte waarin daadwerkelijk gewerkt, geleefd en ontspannen wordt en onze producten getoond en gebruikt worden.

Breng nieuwe ideeën tot leven! Of het nu om wonen of werken gaat, de gietvloer showroom van TREU interior specials helpt je om je project echt voor ogen te zien. Het voelen en zien van de stalen uit onze verschillende collecties is misschien wel de beste manier om een ruimte te visualiseren.

showroom treu

De TREU showroom in aanbouw. Naast gietvloeren vind je hier ook onze (visgraat) PVC-vloeren terug.

Interieurinspiratie op één plek

Behalve de gietvloer collectie kun je ook langskomen om onze speciale behangen, PVC visgraatvloeren en raamdecoraties te bekijken. Een aantal op groter vlak of in onze uitgebreide stalen collectie. Hierdoor is het een plaats waar interieurideeën volwassen kunnen worden. Je vindt alles voor een professionele of persoonlijke ruimte op één plek. Het was altijd al mogelijk om kwaliteitsstalen aan te vragen om zo betere keuzes te maken, maar een bezoek aan ons geeft je zoektocht naar de ideale gietvloer een extra dimensie.

Producten en advies op maat

Bij TREU interior specials passen we onze producten aan op de wensen en mogelijkheden van onze klanten. Een van de belangrijkste voordelen van onze gietvloeren en overige producten is het brede scala aan opties en afwerkingen die beschikbaar zijn. In de gietvloer showroom helpen we om die opties nader toe te lichten en verschaffen we je advies op maat.

Veel klanten die weten dat ze een gietvloer willen, hebben toch nog vragen: over producten, mogelijkheden, onderhoud of interieurontwerp. Een bezoek aan ons is de beste en snelste manier om die vragen om te zetten in een gietvloer die precies bij je past.

Zelf ervaren hoe een bezoek aan onze showroom je veel nieuwe ideeën en oplossingen oplevert?

Plan een showroombezoek in

Terug naar blog