Asanderus

Asanderus wandbekleding en raamdecoratie combineert topdesign met uitzonderlijke akoestische eigenschappen voor ieder interieur. Asanderus staat voor uniek, technisch hoogstaand geweven textiel en hoogstaande houten jaloezieën. De gebruikte productietechnieken accentueren de finesse van elk patroon en resulteren in een sterk en stevig karakter.

Download inspiratiegids

Hoogwaardige wandbekleding en raamdecoratie

Elegante akoestische oplossing voor het interieur

Hoor- en zichtbaar genieten

Asanderus is niet zomaar behang, het is uniek hoogtechnisch geweven textiel. De weeftechnieken accentueren het textielontwerp en de finesse van elk patroon, resulterend in een sterk en stevig karakter. Asanderus draagt niet alleen bij aan een verbetering van de akoestiek, maar geeft ook op prachtige wijze vorm aan het design van het interieur. Het voldoet aan de akoestische eisen voor geluidsreflectie en creëert de juiste resonantie, waardoor de zuiverheid van hoorbare frequenties wordt verbeterd.

Applicatie van Asanderus behang verloopt eenvoudig. Dankzij de non-woven textielrug is het behang kreuk- en scheurvrij aan te brengen. Doordat het behang niet uitrekt of krimpt, sluit het altijd mooi aan.

 • Akoestische eigenschappen
 • Water- en stofafstotend
 • Brandvertragend: Euroclass EN12501 brandklasse B1
 • Eenvoudig te plaatsen: non-woven textielrug

Zelf de kracht van Asanderus ervaren? Bekijk de collectie online via de knop hieronder of maak een afspraak om onze stalenboeken in te zien of de collectie in onze showroom te bekijken.

Bekijk de hele collectie

Akoestiek opnieuw uitgevonden

Met Asanderus raamdecoratie is een geluidsreductie van meer dan 60% te realiseren. Ook op esthetisch vlak maken deze hoogwaardige akoestische gordijnen het verschil, door tot ware blikvangers in het interieur te transformeren.

De raamdecoratie blinkt uit in duurzaam en technisch vernuft:

 • Door het gebruik van onder meer polyester garen is de stof in grote mate recyclebaar;
 • De gordijnen kennen een goede brandwerendheid met brandklasse B1;
 • Door de bijzondere weefstructuur gaat de stof de zeer lang mee en is deze goed reinigbaar;
 • Diezelfde fijne, luchtige weefstructuur maakt het mogelijk galm tot maar liefst 66% te reduceren;
 • Vrij van pvc

Liever rolgordijnen met een minimalistisch design? Informeer dan naar de zoomsteek rolgordijnen van Asanderus. Deze rolgordijnen zijn uitvoerbaar tot een breedte van 500 cm.

Van Asanderus zijn ook houten jaloezieën verkrijgbaar. De jaloezieën zijn geproduceerd van duurzaam hout en uitvoerbaar tot een breedte van maar liefst 420 cm.

Zelf de voordelen ervaren? Maak via de knop hieronder een afspraak om onze stalenboeken in te zien of de collectie te bekijken in onze showroom.

Maak een kijkafspraak

Voldoet aan alle projecteisen

Asanderus biedt alle eigenschappen waar projecten om vragen:

 • Reduceert contactgeluid tot meer dan 60%
 • Water- en stofafstotend
 • Brandvertragend: Euroclass EN12501 brandklasse B1
 • Eenvoudig te plaatsen: Non-woven textielrug

Zijn er speciale wensen of eisen voor een project? Geef ons een seintje en wij denken graag met je mee om tot de best mogelijke uitvoering te komen. Maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Overtuig jezelf (of de klant)

Gratis stalen van kwaliteiten en kleuren

Wil je een beter beeld krijgen van de mogelijkheden met betrekking tot materialen, structuren, kwaliteiten en kleuren? Onze gratis kleur- en kwaliteitsstalen geven je de mogelijkheid verschillende Asanderus producten te bekijken, vergelijken en overleggen.

Vraag Asanderus stalen aan

5 Jaar garantie

Op elk product zit standaard een zeer hoge garantie. Is er iets niet goed? TREU maakt het in orde.

Betaalbare realisatie

Het creëren van unieke producten hoeft geen aanslag op het budget te zijn. Mede door in house ontwerpen en het direct vanaf de fabriek leveren van producten, houden we het proces betaalbaar.

Snel een offerte nodig?

Heb je een concreet idee en wil je hiervoor een offerte ontvangen? Laat ons de specificaties weten en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag informatie aan