RINO Groep

Voor RINO Groep, opleider voor de ggz en aanverwante sectoren, heeft TREU interior specials in opdracht van Bureau vandervorm diverse interieurspecials geleverd.

Stemmingsbevorderende tapijtoplossingen

In de trainingsruimte is gekozen voor grijze tapijttegels met een schijnbaar toevallig, gemengd patroon. De grafische tapijttegels ogen solide en stralen dynamiek en levendigheid uit. In de vergaderruimte ligt een kamerbreed, warmgeel tapijt dat wordt geassocieerd met enthousiasme en optimisme – ideaal voor brainstormsessies!

Subtiele akoestische gordijnen

De akoestische gordijnen verderop creëren auditieve én visuele privacy zonder het open karakter van de onderwijsinstelling te verliezen. De semi-transparante stof geeft een gemoedelijke sfeer en brengt de gewenste intimiteit op subtiele wijze in de ruimte.

PVC-vloeren in Hongaarse punt

Tot slot werden de hallen en lounge verbijzonderd met PVC-vloeren in een Hongaarse punt legpatroon. De schuin gelegde planken vormen een chic patroon met een prachtige zigzagstructuur. Dynamisch en levendig – geheel in lijn met de overige interieurkeuzes.

“TREU interior specials komt vaak met ideeën waar ik niet aan heb gedacht. Altijd fijn om mee samen te werken!”

Neem contact op

Kun je ondersteuning gebruiken bij je eigen project? We staan je graag te woord! Neem contact met ons op via onderstaande knop:

Neem contact op

Terug naar referenties