Object Carpet

TREU is leverancier van Object Carpet en levert een aantal unieke hoge kwaliteit tapijt collecties. Zo is er voor elke ruimte en toepassing een prachtige oplossing te realiseren.

Vraag informatie aan

"Zeer deskundig"

"In mijn projecten waarbij ik met Marc heb samengewerkt heb ik hem als zeer kundig ervaren. Bovendien is hij een betrouwbare gesprekspartner waardoor ik erop kan vertrouwen dat mijn visie op de juiste wijze wordt vertaald in de ruimte"

- Rene Mensink, interieurarchitect

"Schakelt snel"

"Ik ken Marc alweer een aantal jaren en heb al vaak op een plezierige manier met hem samengewerkt. Marc schakelt snel, denkt goed mee en draagt mooie oplossingen aan. Hij is een kundige en betrouwbare gesprekspartner en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!"

- Plamen van Dijk, interieurarchitect

"Goede kennispartner"

"Marc weet erg veel van de producten. Zo komt hij op met ideeën waar ik niet aan heb gedacht. Altijd fijn om met hem samen te werken!"

- Melvin Schalkx, projectinrichter

TREU helpt je bij het maken van een selectie

Object Carpet collecties

Een collectie met unieke karakteristieken

Object Carpet x Ippolito Fleitz Group

Nog meer collecties met unieke karakteristieken

Object Carpet x Ippolito Fleitz Group

Uitmuntende kwaliteit

TREU interior specials staat voor vloeren van de allerhoogste kwaliteit. Zo maken we van elk project een succes.

Betaalbaar en snel

Dankzij onze in-house ontwerpen en directe levering uit fabriek zijn de producten voordelig geprijsd en is de levertijd kort.

Exclusieve afwerking

Geef een creatieve impuls aan je ontwerp met onze exclusieve afwerkingsmogelijkheden voor tapijten. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag informatie aan